+ 31 (0)6 120 70 996 info@deinterieuragent.nl
Selecteer een pagina

Home organizing

Heb jij moeite om spullen weg te doen of je huis opgeruimd te houden?

Opruimen & Minimaliseren

Vaak is opruimen alleen niet voldoende. De essentie van organiseren is namelijk: minimaliseren. Alleen die spullen die je nodig hebt of van betekenis voor je zijn, heb je in huis. Zo houd je minder spullen over om je druk over te maken en creëer je meer kastruimte, vrije tijd en rust.

Methodes

Ik help je om te minimaliseren zonder spijt te hebben van je beslissingen. Omdat we juist die zaken behouden die waarde hebben voor jou.

Om jouw ruimte te organiseren kan ik gebruik maken van een scala van technieken. bijvoorbeeld Marie Kondo, KONMARIE, Swedish Death Cleaning, 30 bags in 30 days. We gaan kijken welke techniek bij jou past om zo jouw ruimte op orde te krijgen. 

​Daarbij zal ik het niet alleen gestructureerd en georganiseerd achterlaten, maar ook altijd gestyled. Ik geloof namelijk dat een ruimte, hoe klein ook, VISUEEL aantrekkelijk moet zijn. Zo behaal je het beste resultaat. 

Voor

Na

Het Opruim Proces

Voortraject

In een gesprek gaan we kijken naar de juiste aanpak en methode. Die bij jouw situatie past.

Categoriseren

We gaan spullen categoriseren zodat onnodige spullen gescheiden worden van de waardevolle bezittingen.

Alles op een plek & een plek voor alles

Nadat de spullen gescheiden zijn gaan we de geminimaliseerde ruimtes terug inrichten. Voor de spullen waar je afscheid van neemt  zoeken we een nieuw thuis. 

Ruimtes georiganiseerd

m² vrijgemaakt