+ 31 (0)6 120 70 996 info@deinterieuragent.nl
Selecteer een pagina

Interieur naar een nieuw niveau

Met mijn onderneming ‘DE INTERIEUR AGENT’ maak ik jouw woning niet alleen mooier, ik geef het STRUCTUUR en maak het praktischer,  werkbaar en GEZELLIG. Zodat jij de woning hebt waar je naar verlangd.

Meer dan vorm alleen

Als interieurvormgever kijk je verder dan alleen naar vorm. Noem mij een ‘Home organizer’ met een oog voor styling en vormgeving – of een interieurstylist met een gestructureerde en praktische touch. Ik combineer organiseren en styleren om tot sfeervolle, stijlvolle én praktische interieurs te komen.

Mijn levenslange liefde voor orde, structuur, interieur en styling wil ik in de praktijk brengen om JOUW INTERIEUR voor jou te laten werken. 

Mijn naam is Karlijn van den Berge, DE INTERIEUR AGENT. Soms een beetje streng maar altijd met een lach.

Een verhaal sinds 2000

 

Vanaf 2000 heb ik mijn eerste interieuropleiding gevolgd aan SintLucas. Toen al werd ik vaak gevraagd om mensen te helpen met het interieur of organizing. En zo is het idee gekomen voor De Interieur Agent. Die zaken in huis combineren die ik het fijnste vind om te doen!   

 

Nog een studie later | Academie voor Beeldende Vorming| heb ik daar ook nog Art aan toe kunnen voegen.   

 

Sinds 2018 is er de officiële onderneming, waar ik interieurs, organizing en kunst heb samengevoegd. Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn!

 

 

 

Aanvragen intakegesprek

De interieurs van De Interieur Agent zijn altijd op maat gemaakt en in nauw contact met de opdrachtgever. Het proces is nodig om keuzes te maken en om de beste manier van wonen voor jou vorm te geven.

Voortraject

We maken een afspraak waarin we kijken naar je wensen en behoeften in je nieuwe interieur. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en gratis

Offerte

Op basis van alle wensen maak ik een offerte met daarin al jouw wensen

Compleet plan

Na akkoord op de offerte gaan we aan de slag om jouw droom uit te laten komen

Projecten afgerond

m² ontworpen